Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Категории раздела
Новости сайта [17]
Статьи Т4 [3]
Статьи Т3.6 [4]
Гайды [24]
Для оффера [7]
Для деффера [1]
Разное [17]
Игра без правил [5]
Войска,Расы Travian [4]
Предметы,вещи Т4 [9]
Файлы Travian [4]
Боты,ведео,музыка, демотиваторы
Темы форума
Альянс РАТЬ
Ответов: 1
Алл ДеДушки!
Ответов: 6
Анкета для желающих
Ответов: 8
Играем в города?! ))
Ответов: 1
Алл Внуки
Ответов: 2
Друзья сайта


Наша кнопка
Мир Травиана,всё про Травиан!

Главная » 2011 » Май » 26 » Выбор расы
20:14
Выбор расы

У травіані є три доступні для гри нації:

  1. Германці
  2. Галли
  3. Римляни

Поза сумнівом, для новачка вже на стадії реєстрації виникає питання, за кого грати. Я постараюсь внести ясність до кожної з цих націй, що б було легко вибрати народ.

Травіан, це військово-економічна стратегія, тому я робитиму більше упор на опис військ, будь-який гравець з часом переходить на їх споруду.

Галли - найшвидший народ в travian. Галлами може грати як новачок, так і вже досвідчений гравець. Для новачка в грі важливий захист, для цього ЛИШЕ в галлів є Капканник, він може забезпечити відносно хороший захист на початку. Війська в галлів досить хороші, при їх швидкості, на старті сервера (та і не тільки), можна дати відсіч будь-якому германцеві. Так само гальскі війська славляться своєю найшвидшою кіннотою, що однозначно дає їм перевагу при грабежі чужих сіл. На старті сервера, перша бойова одиниця, яка дається цьому народові, - "фаланга”. Для захисту цей юніт хороша штука, але і споруда стоїть теж не дешево. Якщо зайнятися економікою, то гальські торговці спеціально для вас, ідеальна швидкість, та і вантажопідйомністю теж не обділені. Напевно у вас з'явилося питання, що таке капканник? Розповім про це детальніше.

Капканник. Можна побудувати лише в Галлів. І в кожному селі. По кількості ресурсів він не дорогою (дешевше за будь-яке бойового юніта). Але побудувати його це ще половина проблеми. Треба клацнути по ньому і побудувати необхідне вам к-ть пасток. Відразу скажу, що пасток можна побудувати досить багато, що б на старті сервера travian Вас ніхто не чіпав, в середині гри, він вже не так ефективний. Так, до речі, якщо у вашу пастку попали ворожі юніти, і ви їх самих відпустите те 1/3 пастки відновиться безкоштовно. Так само можна просити викуп за них (багато хто на це ведеться)  :)  і віроломно зловити відпущені війська на поверненні .

Відпускати з капкана треба в Пункті збору.

 


Германці - їх війська не можуть похвалитися своєю прудкістю, та зате армія германців найдешевша, але і не найкраща. Якщо ви почали грати за германця, означає ви повинні приділяти цій грі вистачає багато часу. На старті сервера, якщо почати грати за германця, і намагатися почати грабувати чужі села, вам доведеться побудувати першу бойову одиницю, як "дубинник”, але це атакуючий юніт, а це означає що в захисті вони протистояти мало кому зможуть. Якщо ви любите атакувати, то германці створені для вас!

 


З новою версією травіана, додана нова споруда ” Пивоварня ”, плюс у неї один (10% до вашої атаки), а ось мінусів сила-силенна. Найбільший мінус особисто для мене, це те що катапульти стріляють випадковими цілями, повірте мені на слово, це дуже не зручно, тому що при захваті (рано чи пізно ви почнете захоплювати) вам потрібно зруйнувати резиденцию/дворец, але ви цього не можете, вам треба розраховувати на успіх. Так само ваші вожди/сенаторы/предводители знімають схвалення на 50% менше. Але якщо ви цього робити не збираєтеся, то пивоварня для вас!

І залишився останній народ, по секрету кажучи, вважаю його кращим. Але судить вже вам.

 


 

Римляни -  Мабуть, сама збалансована нація. Так, якщо ви вирішили грати за рим, вам доведеться потерпіти на початку, пережити не один напад, але якщо у вас все вийде, і ви виростите, то вас боятимуться, поза сумнівом. Запитаєте чому? Відповідаю - спершу: у кого б ви не запитали, кожен відповість що Римські війська найсильніші. В'язка піхоти і кінноти на середині гри це бажання будь-якого германця (та і галла, власне). ТАК, римські війська не дешеві, навпаки, найдорожчі в травіані.

Але вийшла нова версія гри, і римлянам додали нову споруду "Водопій", з його допомогою, вартість вмісту кінної армії стає менше, а це означає що армія стає більше

Але якщо ви вирішили почати грати в травіан, і вибираєте економічну гілку розвитку, рим - не для вас, торговці повільні, і тягають мало.

Це маленький опис, кожній нації в грі травіан, за кого грати, вирішуйте самі, додам лише одне: сам я граю за германця, але із задоволенням став би Римлянином

У новій версії гри всі раси отримали унікальні будови або зміни їх ефективності (галли з капканником). Так хто ж виграв від цього? Чи не внесений до гри дисбаланс сил?

Не можу точно сказати хто виграв, але на мій погляд в програші залишилася моя улюблена раса - галли. Римляни отримали водопій - прискорюючий навчання кінних військ і що знижує кількість споживаного ними зерна.

У германців є пивоварня - що дає відмінний бонус атаки і що запобігає захвату Ваших сіл.

А що отримали гали? Апгрейд і так найдаремнішої будови в грі travian…

Категория: Гайды | Просмотров: 1076 | Добавил: K1TRaF | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 Acakkadut  
0
This wesbite makes things hella easy.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Вход
Профиль

Гость
Ты в группе "Гости"


Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!
Опрос
Сколько Вам лет?
Всего ответов: 148
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Топ Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів Яндекс.Метрика